Autotaitto

Julkaisun tiedot aina ajan tasalla

TUOTTAVUUS UUDELLE TASOLLE

VÄHEMMÄN
VIRHEITÄ

HELPPO
KÄYTTÄÄ

TOIMII LÄHES KAIKKIEN DATALÄHTEIDEN KANSSA

KASVAA TARPEIDEN
MUKAAN

Julkaisun ilme ja dokumentti­pohjat

AutoTaitto -julkaisun pohjana voi käyttää olemassa olevan julkaisun ilmettä tai julkaisulle voi suunnitella kokonaan uuden ilmeen julkaisun rakennusvaiheessa. Jotta prosessista saadaan mahdollisimman suoraviivainen, tietolähteeseen tutustutaan etukäteen ja siihen tehdään tarvittaessa muutoksia ja täsmennyksiä.

Taittoelementit ja määrittelyt

Taitossa määritellään taittoelementit, esimerkiksi kullekin tuoteryhmälle omansa. Elementeissä määritellään, mitä tietokenttiä julkaisussa halutaan käyttää. Samalla voidaan tehdä ehtomäärittelyjä, joiden avulla taitto saadaan automatisoitua erittäin pitkälle.

Julkaisun taitto ja ylläpito

Koska tuotedata on taitossa linkitetty alkuperäiseen datatietoon, voidaan julkaisun tiedot päivittää helposti nappia painamalla. Tehokkuus on huipussaan ja virheiden mahdollisuus pienenee olennaisesti.

Suunnittelijalla vapaat kädet

AutoTaitossa käytettävät ohjelmistot jättävät kaiken auki suunnittelijalle. Varsinainen julkaisun ilmeen suunnittelu tehdään tutuilla InDesign -työkaluilla, rajoitteita ei juurikaan ole. Tuotedatan tuonnin jälkeen aineistoa voi muokata, lisätä uusia sivuja, kuvia ja tekstiä. Aineistoa voi luoda ja taittaa tarpeen mukaan. AutoTaitto säästää tuotantoaikaa ja vapauttaa aikaa suunnitteluun ja viimeistelyyn.

Tasokasta suunnittelua ja tehokasta tuotantoa palveluna

Teemme tarvittaessa koko julkaisuprojektin alusta loppuun saakka tai vain osa siitä.  Kokonaispalveluumme kuuluu julkaisun perussuunnittelu, graafinen suunnittelu, tekstisuunnittelu ja tuotanto. Taitossa hyödynnämme omaa ja kustannustehokasta AutoTaitto-palveluamme.

Tarvittaessa toimimme asiakkaan omana suunnittelu- ja tuotantoresurssina, joka toteuttaa toistuvat julkaisut joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää Gredin brändin johtamisen ja digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisuista.